Akció!

CLEVER Okos Konnektor

5990 Ft23960 Ft

Segítségével egy hagyományos fali dugalj okoskonnektor-aljzattá alakítható egy mozdulattal. Nem csak a konnektorok levő gombról, hanem internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó Smart life App segítségével távolról vezérelhetjük a konnektor aljzat ki/be kapcsolását, és beállíthatunk rendszeres vagy egyszeri időzített ki/be kapcsolást is.

Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is, azaz a készüléken is ki/be kapcsolható a konnektor. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás a háztartási gépek és konnektorba dugott lámpák okosvezérléséhez. Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.

SMART LIFE app összekötése az alexa-val kattints ide.

SMART LIFE app használata kattints ide.

Törlés

Ingyenes szállítás

Most a kiszállítás minden esetben 1290 Ft, de 25 000 Ft rendelési érték felett INGYENES!

Biztonságos oldal és fizetés

A modern böngészők mindegyike jelzi már, ha egy nem https oldalt böngészünk. Akkor válik ez fontossá a weboldalt böngésző személy szempontjából, amikor érzékeny adatokat ad meg az adott weboldalon, pl. regisztrációkor megadunk jelszót, és egyéb személyes adatokat

14 napos csere vagy visszatérítés

Vásárolj gondtalanul nálunk, online vagy szaküzleteinkben!14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad.

Telefonos Rendelés

Segítünk neked, hogy még egyszerűbb legyen a vásárlás add le rendelésed telefonon. Keress minket!

ALEXA TECH

Egész magyarország területén vállalunk beszerelést és beüzemelést előtte érdeklődjön munkatársunknál a feltételekért.

Vásárlói Képek 

Terméktulajdonságok:

 • 16A maximális teljesítmény - a legtöbb háztartási eszköz vezérlésére alkalmas
 • EU verzió - a magyar szabvány szerinti, földelt konnektor verzió
 • Fizikai nyomógomb KI/BE kapcsoláshoz - az okoskonnektor elején levő nyomógombbal is ki/be kapcsolható
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: Smart life, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik az okoskonnektor aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja az okoskonnektort (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Napkelte/napnyugta - létrehozhatunk KI/BE kapcsolási időzítéseket (a napi, váltoazó időpontú) napkelte vagy napnyugta időpontjára is
 • Időzített kikapcsolás - beállítható a konnektor arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a konnektor impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti  okoseszközeit a smart life app-ban
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is

További információk

Darab:

1-Darab, 3-Darab, 5-Darab

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CLEVER Okos Konnektor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.